24-uurs beveiligde opslagboxen bij City Storage

Al uw spullen zijn veilig opgeslagen!

U kunt al uw spullen opbergen in de beveiligde en verwarmde opslagboxen van City Storage. 

Bij City Storage Assen bergt u uw spullen veilig op. Het gehele pand wordt 24 uur per dag bewaakt door beveiligingscamera’s en alarmsystemen. Daarnaast zijn wij overdag voor u aanwezig op de locatie. U kunt uw archief, familiespullen of andere opslag dus veilig achterlaten in de luxe en verwarmde ruimtes van City Storage Assen. U heeft een persoonlijke toegangscode voor de centrale ruimtes en voor uw eigen ruimte heeft u alleen zelf de sleutel.

Kies voor beveiligde en verwarmde opslagboxen van City Storage Assen! 

Waarom kiezen voor City Storage?

City Storage Assen heeft de perfecte oplossing voor kleine en grote opslag. U kunt al een opslagruimte of locker huren vanaf 1 kuub! Wij hebben beveiligde en verwarmde opslagboxen! De gehele opslag van City Storage is verwarmd. We hebben 24-uurs camera-bewaking. Elke huurder heeft een persoonlijke toegangscode voor de centrale entree. Daarnaast sluit u uw ruimte af met persoonlijk slot. U kunt gebruik maken van de Gratis leenbus of gratis leenaanhanger bij de huur van de boxen.

Persoonlijke toegangscodes 

Als u opslagboxen huurt bij City Storage Assen, dan huurt u veilig en vertrouwd.
U krijgt een persoonlijke toegangscode voor de centrale ruimtes. Zo weten wij dat enkel huurders bij City Storage binnenkomen. Daarnaast zijn de ruimtes die u bij City Storage huurt enkel toegankelijk voor u. U alleen heeft daar de toegangssleutel voor. 

Persoonlijk toezicht bij City Storage

Tijdens de ruime kantoortijden is er altijd persoonlijk toezicht op de opslagruimtes. Op deze manier houden wij goed in de gaten wat er gebeurt. Mocht u vragen hebben over uw opslag en u wilt hier persoonlijk met een medewerker over spreken. Dan kunt u op werkdagen bij ons terecht. 

Hoe verzeker ik mijn spullen?

U dient zelf uw eigen boedel te verzekeren gedurende de gehele looptijd van de huurovereenkomst. U dient de goederen te verzekeren tegen verlies en schade binnen het kader van een allrisk goederenverzekering teneinde de volledige waarde van de goederen te beschermen.

U kunt uw eigen verzekeraar hierover raadplegen.

Hoeveel ruimte heb ik nodig??

Bereken hier de benodigde ruimt voor uw opslag

Contact opnemen en/of ruimte reserveren

City Storage Assen – Mini-Opslag

Adres: Blokmakerstraat 6
Postcode: 9403 VD Assen
Email: info@city-storage.nl
Telefoon: 0592 – 794095

3 + 2 =